16GB SDHC KLASSE 6 KAART

Foto 16GB SDHC KLASSE 6 KAART
Van € 39,95
Voor € 24,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 18-05-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Omdat u nooit genoeg geheugen heeft..

VAN 39,95 VOOR 24,95 ( +2,95 )

Weet u waar de letters SDHC voor staan? Iemand? Vingers? Vast iets voor de hand liggends... Ja hoor: ze staan voor Secure Digital High Capacity. De HC slaat op de rits SD kaarten die tussen de 4 en 32 Gig aankunnen. Deze kaart zit er met zijn 16 Gig per stuk tussen in. En dan heeft u ook een aardig moppie geheugen: duizenden foto’s van professionele afdruk kwaliteit, hele films en home video’s in HD – het past er allemaal op. Vroeger in IT land is nooit lang geleden, maar velen van ons zullen zich de tijd nog herinneren, dat extern geheugen van dat formaat een eigen stopcontactaansluiting had. Toch mooi, ontwikkeling.

Ook mooi
Gegevensbescherming. Deze kaart heeft een schijflock, net zoals cassettebandjes vroeger tegen wissen beschermd werden in feite. Bij een gesloten schijfje komt er niks nieuws meer bij of over. Daarbij is deze kaart Klasse 6, wat betekent dat hij 6Mb per seconde wegschrijft. De meeste foto- en videocamera’s van de laatste tijd, zeker in de consumentenhoek, zitten onder of maximaal op die marge. Geen risico op corrupte of verprutste files dus.

Zuinig
En zo kwistig als u met uw data kunt zijn bij dit miniopslagwondertje, zo zuing is hij in verbruik. En dat is handig, want dan bent u door de jaren heen minder in de weer met de battery packs van uw AV apparatuur. En natuurlijk zuinig voor de pocket: zo klein als ze zijn kosten ze al gauw vier tientjes. Toch leuk dat wij ze dan voor een geeltje per stuk verkopen. Dat is bijna voor de helft, zeker als u er meer per zending meepakt. Bel dus even vrienden en familie of u voor hen ook een kaartje kunt scoren – misschien steekt één van uw oude kaarten zelfs nog in hun computer. Zou zomaar kunnen, met dat kleine grut.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL