16 OPLAADBARE BATTERIJEN AA of AAA

Foto 16 OPLAADBARE BATTERIJEN AA of AAA
Van € 55,60
Voor € 19,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 20-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Groot voordeel voor grootverbruikers

VAN 55,60 VOOR 19,95 ( +2,95 )

Gezinshoofden en bewoners van studentenhuizen opgelet! En iedereen die flink veel draagbare elektronica heeft trouwens ook. Vandaag in de aanbieding 16 herlaadbare batterijen voor een splinter van de winkelprijs. Niet langer meer opletten dat u het ene setje voor het andere (dat in de lader zit) verwisselt voordat u van huis gaat. Geen zorgen meer bij het spontaan wisselen van tas. U kunt vanaf vandaag een setje – fuk it, twee setjes! - in de auto donderen, in alle rugzakvakken en waar u ook maar redelijkwijs kunt verwachten een stel batterijen nodig te hebben. U heeft er altijd genoeg! Komt iemand zonder te zitten? Geef ze een versgeladen stel mee met een dikke knipoog – ‘hou maar, heb er zat.’ Da’s leuk.

Ceci n’est pas une…
Nou hebben we al drie keer het woord batterij gebruikt – en een oplaadbare haan kraaide verongelijkt, want deze dingen zijn eigenlijk helemaal geen batterijen. Strikt genomen (en wij houden van strikt genomen dingen) zijn het accu’s. Oh ja joh? Jazeker! Vertel eens wat meer, we geven desnoods geld bij, dit klinkt spannend! Dat hoeft niet, we leggen het zo wel uit, want we hadden al eens beloofd dat we bij iedere accu-super-deal een wisjedatje zouden uitdelen. Komtie…

Wisjedat pt 2
Wikipedia spreekt: “In tegenstelling tot gewone batterijen kunnen ze worden opgeladen door er een elektrische spanningsbron op aan te sluiten, waardoor de chemische processen in de batterij zich in omgekeerde richting voltrekken vergeleken met het ontladen.” Het zijn dus eigenlijk geen batterijen, maar batterijvervangende accu's. Ze lijken op batterijen omdat ze dezelfde maat hebben, maar het principe is dusdanig anders dat het geen batterijen meer zijn – die onherroepelijk leeglopen – maar herlaadbare accu’s. Rest ons nog te zeggen dat NiMH accuutjes het (in tegenstelling tot wat de meeste menschen denken) fijner vinden om niet helemaal leeg geknepen te worden vóór het herladen. Daar blijven ze langer goed van. Nog meer profijt van de accu-super-deal dus!

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL