12 STERKE LED TOUCH LIGHTS

Foto 12 STERKE LED TOUCH LIGHTS
Van € 12,00
Voor € 107,40
LET OP: Deze dagaanbieding was van 04-05-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Is 12 keer handig voor een schijntje

VAN 107,40 VOOR 19,95 ( +5,95 )

Vandaag slaat een praktische Fly zijn vleugeltjes uit en komt uw kant op. Op tijd voor de kampeerperiode en voor in huis ook nooit te laat. Twaalf felle, witte LED lampjes die overal te plaatsen zijn waar licht nodig is. De toepassingen zijn eindeloos. Zeulen met batterijslurpende zaklampen is er niet meer bij. En waarom gaten boren en draden trekken naar donkere hoekjes in huis en schuur als u er simpelweg zo’n Touch Light tegenaan kunt knallen?

Voor uit en thuis
Op de boot, in de caravan of het vakantiehuisje op het donkere Franse platteland, het hotel zonder leeslampjes, onderweg tijdens lange autoreis met ingepakte gaslamp, op die Camping Municipal met eeuwig kapotte hurkpleeverlichting (scrrrrrrabble). Ieder kastje, hoekje, toilettasje kan zo’n lampje probleemloos herbergen – vastplakken of meteen weer meenemen. Thuis is ieder keukenkastje te voorzien, de elektriciteitskast, onder alle planken in de schuur of achter ieder gordijntje op zolder.

Meteen 12!
12 Uren op een klok, 12 maanden in een jaar, tien vingers op twee handen; de logica is ernaar. Zes grijze, twee gouden, twee paarse en twee donkerblauwe. Ieder hebben ze vijf hoogwaardige, fel schijnende LED lampjes die het doen op de drie geleverde AAA batterijen. Veel goedkoper en handiger kunnen we het niet maken!

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL