12 FLESJES ECOCLENZ ANTI BACTERIELE HANDGEL

Foto 12 FLESJES ECOCLENZ ANTI BACTERIELE HANDGEL
Voor € 59,40
LET OP: Deze dagaanbieding was van 06-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Schone handen, zonder water en zeep

VAN 59,40 VOOR 9,95 ( +5,95 )

Staat u daar, onderweg naar Zuid-Frankrijk langs de autoroute in een verloederd pissoir. Geen water en al helemaal geen zeep. En dat moet zo meteen etenswaren aanraken? De toetjes van de kindjes afvegen na de lunch? Wellicht bent u eerder een bekpekker dan een caravantrekker en zit u lange stukken in Aziatische bussen – een belevenis op zich. Temeer daar ze vaak een half etmaal in beslag nemen met toiletfaciliteiten en route die zo'n verloederd pissoir op de pisbakken van een 5 sterren hotel doet lijken. En zo zijn er tal van voorbeelden te noemen waar u meer bacteriën op uw handen heeft dan mogelijkheden tot handen wassen.

De oplossing!
U kent het goedje waarschijnlijk wel, desinfecterende handgel. Magisch spul. U doet het op uw handen, het wordt koel en droogt meteen op. Resultaat? Binnen 15 seconden legt 99,9 procent van de bacteriën, ziektekiemen en bacillen het loodje. Hele handbiotopen worden en masse genadeloos uitgeroeid. Daar kwam geen water en geen zeep aan te pas en u hoeft uw handen ook niet aan uw spijkerbroek af te drogen. En stel dat u tijdens een lange forenzentrip uw tanden wil zetten in een broodje, dan is het toch prettig te weten dat u niet alle bacillen van de treinstoel meepakt. Even gel erover en klaar.

Anti eencellig gespuis
Deze gel is effectief tegen een hele hoop enge ziektes en bacteriën. Gruwelt u mee? Onder andere:
E-Coli, Listeria, Salmonella, MRSA, en H1N1. H1hoe? H1N1, u weet wel, de zoveelste soort kippenkoorts waar u vorig jaar nog op last van de overheid bang van werd. Precies, die. Volgend jaar weer een nieuw spannend virus waar deze gel ook geheid tegen opgewassen is. Rest ons nog te melden dat we deze voor echt een schijntje in de aanbieding hebben. We weten het niet precies maar het zal aardig in de buurt komen van een kortingrecordje: 12 flesjes met pomp voor nog geen tientje, afgeprijsd van 50+. Dus.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL