1DayFly.nl dagaanbieding van vandaag

Foto Seiko quartz herenhorloge

Seiko quartz herenhorloge

Van € 270,00
Voor € 149,95
Kintaro Hattori opende rond 1881 een winkel waar klokken werden gerepareerd met als doel om de beste uurwerkfabrikant van Japan te worden. Binnen een paar jaar groeide de winkel uit tot een fabriek waar ook klokken werden geproduceerd. Vandaag de dag wordt Seiko geleid door de achterkleinzoon van Kintaro met nog steeds dezelfde visie als zijn overgrootvader!. Multifunctioneel uurwerk Het Seiko horloge dat wij vandaag mogen aanbieden heeft een edelstalen kast met een diameter van 44 milimeter. Het is voorzien van een witte wijzerplaat met Romeinse cijfers en is multifunctioneel. U kunt de datum aflezen en het is voorzien van een stopwatch. Dit alles wordt beschermd met extra hard mineraalglas. Het zwarte leren bandje zit comfortabel om uw pols. Tegen spetters water of een flinke plensbui is het horloge ook bestand met zijn 10 ATM. Tot morgen!

Website: www.1dayfly.com
Adres: Saturnusstraat 60, unit 59
2516 AH Den Haag
Telefoon: 070-3838766
E-mail: support@1dayfly.nl
KvK: 20138562
Tijdstip nieuwe aanbieding: 12:00
Duur aanbieding: 24 uur
Categorie: Elektronica dagaanbiedingen

Betaalmogelijkheden:

MisterCash iDEAL PayPal Mastercard Visa

Verzending via:

PostNL

Over 1DayFly.nl

De dagaanbiedingen van 1DayFly.nl hebben vaak geweldige kortingen, kortingen tot wel 70%, maar die gelden alleen vandaag. Iedere dag om 12.01 is er weer een leuke en goedkope dagaanbieding van 1DayFly.nl. 

Producten die vaak langskomen zijn: elektronica, fashion en lifestyle. 
Wil je vandaag ook profiteren van een super leuke dagaanbieding? Bekijk dan snel wat 1DayFly.nl vandaag te bieden heeft.

Afgelopen dagaanbiedingen

Dagaanbieding in je E-MAIL