1DayFly.nl dagaanbieding van vandaag

Foto Chique gordijnen als in een luxe hotel

Chique gordijnen als in een luxe hotel

Van € 99,95
Voor € 19,95
Ooit meegemaakt? Verhuisd, gordijnen uitgezocht, op maat gemaakt en opgehangen. Veel moeite, maar ze zien er zo mooi uit, met dat lichte patroon op die lichte ondergrond. Bij het eerste zonnetje op de eerste ochtend blijken ze echter geen spat licht tegen te houden. Schiet zijn doel een beetje voorbij. Of het haalt het doel juist niet. Hoe dan ook: als u gordijnen wilt die ook echt licht buiten houden, dan moet er zwaar geschut ingezet worden. Houden licht én geluid beter buiten Er zijn er die gewoon echt niet kunnen slapen als het zonnetje alleen al een knipoogje via de muur kaatst. Voor precies die schone slapers zijn deze gemaakt, met een extra dichte kern en extra zware kwaliteit. Ze houden daarmee ook meteen meer geluid buiten, dus ook voor rumoerige straten zijn deze zwaargewichten meer dan geschikt. Kunnen gewoon in de wasmachine Ze zijn bacterie- en schimmelwerend, en als u wilt dan gooit u ze ieder seizoen een keertje in de was. Ze kunnen in de machine! En geen vrees voor lang strijken, want kreukels komen er niet in. Komt omdat ze van 100% polyester gemaakt zijn, en polyester doet gewoon niet moeilijk, zelfs niet als het van deze orde is. Met luxe hotelstreep En dan ziet het er ook nog eens mooi uit; we hebben een zeer uitgebreide kleurenreeks tinten voor de slaap-, woon- of werkkamer, negen in totaal. En had u die ontzettend chique hotelstreep al gezien? Ze zijn dus zowel decoratief als functioneel, want het oog wil immers ook. Wij vonden dat de originele prijs het daglicht niet kon verdragen, vandaar dat er zoveel af is. Tot morgen!

Website: www.1dayfly.com
Adres: Saturnusstraat 60, unit 59
2516 AH Den Haag
Telefoon: 070-3838766
E-mail: support@1dayfly.nl
KvK: 20138562
Tijdstip nieuwe aanbieding: 12:00
Duur aanbieding: 24 uur
Categorie: Elektronica dagaanbiedingen

Betaalmogelijkheden:

MisterCash iDEAL PayPal Mastercard Visa

Verzending via:

PostNL

Over 1DayFly.nl

De dagaanbiedingen van 1DayFly.nl hebben vaak geweldige kortingen, kortingen tot wel 70%, maar die gelden alleen vandaag. Iedere dag om 12.01 is er weer een leuke en goedkope dagaanbieding van 1DayFly.nl. 

Producten die vaak langskomen zijn: elektronica, fashion en lifestyle. 
Wil je vandaag ook profiteren van een super leuke dagaanbieding? Bekijk dan snel wat 1DayFly.nl vandaag te bieden heeft.

Afgelopen dagaanbiedingen

Dagaanbieding in je E-MAIL