Contour Design iPhone 4 Hardcase

Foto Contour Design iPhone 4 Hardcase
Voor € 18,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 13-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De dagaanbieding van vandaag is een keuze uit 4 verschillende Contour Design iPhone 4 Hardcases!

Het maakt niet uit of je de voorkeur geeft aan de kristalheldere iSee Crystal Case, (de enige hardcase die visueel helemaal niets wegneemt van het originele design van je iPhone 4) of liever de Flick Case of de Hardskin als favoriet koestert, alle hardcases passen perfect bij het apparaat en bieden de hoogst mogelijke bescherming.

Contour Design is gespecialiseerd in hoogwaardige kunststoffen en door de perfecte toepassing van verschillende materialen zijn de cases zowel stijlvol als ijzersterk.

1. Flick Case Black
Ben je op zoek naar een case die stijlvol is én beschermend, maar toch gemakkelijk te gebruiken? Schuif je iPhone 4 in de Contour Flick en 'Flick=tik' het dicht. Heeft je iPhone 4 behoefte aan een snelle re-charge? Geen probleem. 'Flick' de case open en plaats het in de dock van de iPhone zonder de case eraf te halen. Als het eenmaal is opgeladen, pak je je telefoon uit de dock en 'Flick' het weer gemakkelijk dicht.

2. iSee Crystal Clear Case
Met een fantastische visuele match die elke lijn volgt van je iPhone 4, biedt de iSee Crystal Clear Case je meer redenen dan ooit om je investering te beschermen.

Waarom zou je een compromis moeten sluiten door een hoes om je telefoon heen te schuiven, en het te verstoppen, puur voor de bescherming als je met de iSee werkelijk 'The best of both side's kan hebben? Wij bieden je de iSee Crystal Clear Case aan, kraakheldere hardcase bescherming voor je iPhone 4!

3. Hardskin Black Case & 4. Hardskin Violet Case
Gebaseerd op het design van de iSee Crystal Clear Case voor de iPhone 4, behoudt de HardSkin alle beschermende kwaliteiten van het onderliggende chassis. De duurzame hardcase van de HardSkin biedt volledige bescherming en tegelijkertijd ook volledige toegang tot alle functies van je telefoon.

Als je de rijke textuur voelt van het stevige polycarbonaat met rubberen afwerking, dan weet je zonder twijfel dat we het over kwaliteit hebben. En over de Contour HardSkin.

Eigenschappen:
- Keuze uit 3 modellen Contour Design Hardcases
- 4 variaties beschikbaar
- Geschikt voor de iPhone 4


Gratis verzending binnen Nederland
Levertijd: 5 werkdagen

Dagaanbieding in je E-MAIL