Alle dagaanbiedingen van Nederland in 1 overzicht
Toon menu

« Terug naar overzicht

Dealsformen.nl logo
Foto Mannesmann hogedrukreiniger

Mannesmann hogedrukreiniger

Vandaag bij ons als dagaanbieding een Mannesmann hogedrukreiniger.Deze zeer uitgebreide hogedrukreiniger is eenvoudig te bedienen en compact. Hierdoor is hij eenvoudig te gebruiken en op te bergen. Geschikt voor het verwijderen van vuil op allerlei oppervlakken. Bijvoorbeeld tegels, muren, hout, auto's en boten.Voordelige en sterke Mannessman hogedrukreiniger voor de eenvoudige schoonmaakwerkzaamheden rondom uw huis of bedrijf. Door zijn compactheid en laaggewicht ideaal mee te nemen in caravan, camper of op de boot! Kwaliteit is vergelijkbaar met Kärcher.Max. 150bar320 liter/uur230V, 50Hz1400WSlanglengte: ca. 6mSnoerlengte: ca. 5mAutomatische stopRegelbare straalAlleen vandaag deze Mannesmann hogedrukreiniger voor de speciale dagaanbiedingsprijs van slechts € 69,95 Verzendkosten € 5,95 (NL) - € 8,95 (BE).

Datum: 19-11-2013
Originele prijs: €129,95
Dealsformen.nl prijs: €69,95

Wil je Mannesmann hogedrukreiniger alsnog kopen met flinke kortingen die kunnen oplopen tot 50% korting. Klik dan op "prijs vergelijken" en bestel nu direct!

LET OP!
Deze dagaanbieding is verlopen

Dealsformen.nl dagactie van vandaag

Heb je deze Dealsformen.nl dagaanbieding misgelopen? En wil je voortaan geen Dealsformen.nl dagactie meer missen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief. Zo mis je geen enkele Dealsformen.nl of andere dagaanbiedingen van Nederland! En wellicht komt de Mannesmann hogedrukreiniger ook nog een keer langs als dagaanbieding.

Dagaanbieding App voor iPhone & iPad

Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Sluiten