Alle dagaanbiedingen van Nederland in 1 overzicht
Toon menu

« Terug naar overzicht

Deals4sale.nl logo
Foto Gembird Wi-Fi Repeater

Gembird Wi-Fi Repeater

Gembird Wi-Fi Repeater De Wifi repeater zorgt voor een perfect draadloos internet signaal daar waar deze normaliter wegvalt!!!!Deze handige gadget pikt het bestaande WiFi-signaal op, versterkt deze en breidt deze uit.Nu kun je ook op zolder of helemaal achter in de tuin in de zon genieten van social media en even je email bijwerken.Als u bijvoorbeeld op zolder een te zwak signaal heeft, omdat de router op de begane grond staat, plaatst u deze repeater op de eerste verdieping zodat het signaal daar wordt versterkt.De WiFi adapter is ook uitgerust met èèn LAN poort.Ook Notebooks zonder WiFi kunnen nu dus verbinding maken op een andere plaats dan direct naast je router.Zorgt voor verbetering van het bereik en het signaal van je bestaande WiFi-netwerk!!

Datum: 16-05-2013
Originele prijs: €69,95
Deals4sale.nl prijs: €29,00

Wil je Gembird Wi-Fi Repeater alsnog kopen met flinke kortingen die kunnen oplopen tot 50% korting. Klik dan op "prijs vergelijken" en bestel nu direct!

LET OP!
Deze dagaanbieding is verlopen

Deals4sale.nl dagactie van vandaag

Heb je deze Deals4sale.nl dagaanbieding misgelopen? En wil je voortaan geen Deals4sale.nl dagactie meer missen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief. Zo mis je geen enkele Deals4sale.nl of andere dagaanbiedingen van Nederland! En wellicht komt de Gembird Wi-Fi Repeater ook nog een keer langs als dagaanbieding.

Dagaanbieding App voor iPhone & iPad

Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Sluiten